Bekijk hier onze reviews:

Pvc vloer leggen:

 18-05-2018 – Daan ten Have

Zeer goed, altijd goed bereikbaar wat ik erg prettig vind. lang van te voren al een afspraak gemaakt en ze zijn hun afspraak netjes nagekomen en hebben goed werk verricht! Op t laatste moment nog bedacht dat we toch wel plinten wilden en dat was geen probleem. Vloer is netjes en strak gelegd en we hebben ook goede tips/adviezen gekregen. Verder ook aardige, gezellige en betrouwbare jongens. Kortom échte vakmannen!

 • pvc (wimeo) lijm vloer plaatsen op fermacell

   13-03-2018 – Anoniem

  Kon op zeer korte termijn Wineo vloer leggen, keurig werk afgeleverd, een ware aanbeveling waard!

 • PVC Visgraat vloer gelegd.

   15-02-2018 – Marcel Boonstra

  Fijne monteurs met een oog voor detail en goed vakmanschap, zeer kundig in wat ze doen. Oplossingsgericht, zodra ze iets tegen kwam gedurende de opdracht, kwamen ze met een passende oplossing. Daarbij waren ze ook flexibel en konden ze op mijn planning goed anticiperen.

 • PVC tegevloer gelegd en de beide trappen in de woning bekleed.

   14-02-2018 – Arie van Rijn

  Goede samenwerking. Over de financien een goede afspraak mogen maken, wat voor ons zeer prettig en gunstig uitkwam. We zijn dik tevreden over het opgeleverde werk.

 • 2 etages laminaat gelegd.

   30-01-2018 – Ron Raaphorst

  Prima contact gehad met dit bedrijf, een goed eerste bezoek met daarbij een goede analyse en gesprek. Waarop een prima offerte met een mooie prijs uitkwam.
  Uiteindelijk is de vloer goed gelegd en mooi opgeleverd comform afspraken.