De Voordeligste Top Kwaliteit Vloeren Voorschoten en omgeving!

Vloeren Voorschoten

Wij leveren alle soorten vloeren Voorschoten, maar ook andere vloeren zoals laminaat, tapijt, vinyl en natuurlijk ook alle toebehoren zoals ondervloeren, plinten etc. Indien nodig kunnen we uw vloer eerst egaliseren.

vloeren wassenaar

Stoffering / Plaatsing

Wij kunnen elke vloer voor u leggen, van tapijt tot laminaat, vinyl of PVC. U kunt hierbij rekenen op ons vakmanschap en jarenlange ervaring.

vloerenbedrijf wassenaar

Onze showroom

Onze showroom is aan de Marineweg in Wassenaar, dichtbij Voorschoten. Wilt u hier komen kijken, bel dan even, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat.

Maandaanbieding!!!

Bent u op zoek naar een nieuwe PVC vloer visgraat? Zoek niet langer want wij hebben een superscherpe prijs voor u.

Spigato visgraat inclusief egaliseren en plaatsen voor €47,50 (excl. BTW).

Bij interesse kunt u ons bereiken via telefoon of via het contactformulier op deze site. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Over Ons

Vloeren Voorschoten

Als zeer ervaren stoffeerders en vloerspecialisten maken wij van ieder project een Top project!

Onze missie is altijd de beste en mooiste vloer te leveren tegen een goede en scherpe prijs. Top Voordeel Vloeren werkt voor particulieren en bedrijven.

Met onze ruim 25 jaar ervaring in het plaatsen van verschillende vloerbedekkingen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze werkzaamheden bestaan uit het plaatsen van tapijt, vinyl, laminaat en PVC. De  materialen waar wij mee werken zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dit leggen wij op de vloer, maar ook op de trap. Uiteraard plaatsen wij de bijbehorende ondervloeren en indien nodig egaliseren wij eerst de vloer. Ook het plaatsen van afwerkplinten is voor ons geen probleem.

Indien nodig kunnen wij u voorzien van een passend advies voor uw vloeren Voorschoten. Wij streven ernaar dat u de juiste vloer kiest voor uw woon- of praktijksituatie.

Showroom vloeren Voorschoten

Wij hebben een kleine showroom zonder extra personeel en daardoor kunnen we onze kosten laag houden. Dus wilt u een voordelige Top kwaliteit vloer aanschaffen? Neem dan contact op via het formulier op deze website.

Wij staan voor:

  • Scherp geprijst

    De voordeligste in heel Nederland door lage overhead kosten

  • Top kwaliteit

    Wij werken uitsluitend met hoogwaardige kwaliteits producten.

  • Vakkundig gelegd

    Jarenlange ervaring en veel tevreden klanten

Vinyl en marmoleum in alle kleuren en maten

vinyl wassenaar

Laminaat in alle prijsklassen vanaf € 9,95 m2

laminaat wassenaar

Tapijt voor vloerbedekking, traplopers etc.

vloerbedekking wassenaar