Laminaat vloeren zijn enorm populair vanwege hun natuurlijke en tijdloze uitstraling.  Dankzij de grote variatie aan kleuren en stijlen past laminaat in ieder interieur. Ons laminaat is van hoogwaardige kwaliteit en in verschillende diktes te verkrijgen, afhankelijk van de ruimte waar u het gelegd wilt hebben. Top Voordeel Vloeren kan u een passend advies geven, zo betaald u nooit te veel voor de juiste kwaliteit vloer.

Laminaat heeft veel voordelen, de zetten we hieronder voor u op een rijtje:

  • Kleurvast en vochtbestendig

Echt hout kan soms verkleuren na te veel blootstelling aan de zon, met een laminaatvloer heb je dit echter niet. Ook is een laminaatvloer veel vochtbestendiger dan een houten vloer. Er bestaan laminaatvloeren die speciaal voor vochtige ruimten bestemd zijn. De naden tussen de planken kunnen verlijmd worden zodat er geen vocht in kan komen.

  • Grote variatie

Laminaat is verkrijgbaar is vele stijlen en kleuren. Elke houtsoort kan perfect nagebootst worden waardoor zeer veel verschillende houtsoorten te verkrijgen zijn. Laminaat is er natuurlijk niet alleen in hout imitatie, maar ook in tegeldesign.

  • Onderhoud en hygiëne

Het onderhoud van een laminaatvloer is erg gemakkelijk en vraagt weinig tijd. Regelmatig stofzuigen en dweilen is voldoende. Er kan geen vuil in het laminaat trekken, vandaar dat het een zeer hygiënische vloer is. Laminaat is vrij van huisstofmijt, dus een goede keuze voor mensen met een huisstofallergie.

  • Goede prijs- kwaliteitverhouding

Laminaat gaat vaak zo’n 25 jaar mee zonder dat het speciale onderhoudsbehandelingen nodig heeft. Dit in tegenstelling tot een massief houten vloer. Laminaat is dus niet alleen voordeliger in aanschaf, maar ook door het het geringe onderhoud.

LAMINAAT WASSENAAR

Dus bent u op zoek naar een goede laminaat vloer, maak dan een afspraak om een bezoek te brengen aan onze showroom te Wassenaar. Wij adviseren u vakkundig.